Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Mitchel torres-ről szól ez a kis történet!Mitchie el akar menni egy nagyon drága táborba egyetlen feltétellel ,hogy segít az anyukájának  a  tábor konyháján!Mitchei sok barátot szerez ,de persze vannak ellenségei:tyler aki nagyon híres popsztár lánya!Eközben egy híres popsztár shane is itt tölti a nyrat és ő tanitj a a többieknek a táncot!Egyszer ám mitchei a dalát el énekli  és shane ép ott van ,de a fiu nem látja hogy ki énekli!A hang nagyon megtetszett neki igy elkezdi keresnii,de nem nagyon találja!Ezek utánn töbször is találkoznak!Michei mindvégig elhazutolja hogy a családja nem híres ,de tyler kutakodik és kideritti a valóságot és a koncert után lejáratja mindenki előtt mitcheit azzal hogy megkérdi töle mi is az igazság!Shane is halja és megharakszik meg a töbiek is!Egyszer aztán tyler meghalja hogy énekli a dala reflénjét és rájön hogy mtcheit keresi!Kitalálja hogy elopja mitchei a karkötöjét és igy nem léphet fel az este!Amikor elkezdődik az est akor mindenki énekel kivéve mitcheit !Amikor lezárják az estet akkor gyorsan bejön mitchei és énekel!Aztán észreveszi shane hogy ő az és együtt énekel mindenki!

 


 

         High school musical_1

            http://www.partysparkle.co.uk/ekmps/shops/partysparkle/resources/Image/High%20School%20Musical%20Party%20Supplies.jpg

Troy-t, a gimnázium egyik legnépszerűbb srácát, a suli kosárcsapatának kapitányát a szilveszteri bulin Gabriellával hozza össze a sors egy közös karaoke-dal erejéig. Különös pillanat ez, ugyanis Gabriellát általában egy fiú sem veszi észre: ő a tipikus szürke egér, aki legfeljebb arra jó, hogy megírja mások helyett a matek-leckét. Amikor a szünet után kiderül, hogy az éppen sulit váltó Gabriella is ugyanabba a gimnáziumba jár ezentúl, ahová Troy, a két fiatal boldogan eleveníti fel a nagyszerű duett emlékét, és úgy döntenek, hogy mindketten jelentkeznek az iskolai színjátszó kör musical előadásának két főszerepére. A suli nagymenőjének és szürke egerének különös barátságát azonban nem mindenki nézi jó szemmel. Sharpay, a jégtánckirálynő és önjelölt színházi istennő például minden követ megmozgat, hogy megnehezítse Gabriella életét...   

          High school musical_2           http://users1.ml.mindenkilapja.hu/users/missashleytisdale/uploads/hsmmmmmmmmuuuuaaall.jpg

Végre vége az iskolának, kezdődhet a parti! A Vadmacskáknak eztán csak annyi a dolguk, hogy programot és munkát találjanak maguknak a nyári szünidőre. A csapatkapitány, Troy pedig alig akar hinni a fülének, amikor megtudja, hogy munkát kapott a Country-klubban. Ám azt persze nem is sejti, hogy az állást a színházi dívának, Sharpay-nek köszönheti, aki így akarja őt elválasztani Gabriella-tól. Mivel azonban a srác a szerelme nélkül nem tudja elképzelni a nyári szünetet, szerez neki egy állást - szintén ugyanott, vízi-mentőként. Sharpay ezért elhatározza, hogy egy musicalszámmal hódítja meg Troy-t a közelgő gálán, ám addig is, biztos, ami biztos alapon lehetetlenné teszi Gabriella életét.

 

                  Phineas és Ferb

 

                 http://www.aolcdn.com/aoluk_photos/09/05/20080118082209990002

 Amióta tart a nyáriszünet,Phineas és Ferb mindenfélét feltalál minden nap.Candace mindig le akarja őket buktatni,de sohasem sikerül neki,mert valahogy mindig eltűnik a bizonyíték.

Kozben kacsacsoru kerry

titkosugynok aki az ellensegevel

kuzd azaz dr.DOOFENSHMIRTZ.

                http://users1.ml.mindenkilapja.hu/users/mileycyrus-hannah/uploads/Hannah-Montana-Miley-Cyrus-Best-Of-Both-Worlds-Concert.jpg

A "Hannah Montana" egy lányról szól, aki kettős életet él; az egyik egy normális tinédszer, aki iskolába jár mint a többiek, a másik viszont egy híres popsztár. A sorozat főszereplője Miley Stewart (Miley Cyrus), aki próbálja megőrizni "kis" titkát, hogy ő valójában a mindenki által ismert pop sztár Hannah Montana. Csak édesapja Robbie (Billy Ray Cyrus), legjobb barátai Lilly (Emily Osment), Oliver (Michel Musso) és bátyja Jackson (Jason Earles) tudnak féltve őrzött titkáról.
Miley Cyrus játsza a főszerepet, Hannah Montana-t, egy tinit, aki titkos életet él, mint pop sztár. Cyrus igazi édeasapja, Billy Ray Cyrus country énekes játsza az apuka és a menedzser szerepét. Miley nemrég költözött el Tennessee-ből és most Malibu-ban hódít tehetségével.

             http://upload.wikimedia.org/wikipedia/en/8/8e/KPC.jpg

 Kim gyakran találja magát azon, hogy a világot utazza, emberek megmentésére, a bűnözés megállítására, és a gonosztevőkkel való harcra... miközben mindig elvárják, hogy időben hazaérkezzen és megírja házi feladatát. Kim Possible a Middleton Gimnáziumba jár, és az iskola pomponcsapatának kapitánya. Ám a vöröshajú lányka nem egyedül jár bűnmegállító útjaira. Mellette áll Ron Stoppable, az ő bolondos bajtársa, valamint annak háziállata, Rufus, a csupasz vakondpatkány, aki szinte védjegyévé vált a sorozatnak.

Kimnek számos ellensége akadt hő;sélete során, volt már dolga különböző gonosz kezek által létrehozott ? vagy ellopott ? masinákkal, szupergyorsan növő gyeppel, és egy alkalommal még fő;ellensége, Drakken doktor is átvette az irányítást elméje fölött. Sok gonosztevő tett említést a bűnözőlét kliséirl, amiket ő klasszikusnak vagy idejemúltnak tekint.

                        Jake Long:Az amerikai sarkany

                     http://image.hotdog.hu/_data/members0/340/824340/images/producers.jpg

Jake Long egy 13 éves kínai-amerikai fiú, róla szól ez a korosztályos akoció-komédia.

Jake-nek az a célja, hogy gördeszka-mágusként megtalálja élete értelmét. New York-i tinédzserként azért tanul, hogy fantasztikus képességei felett maximálisan tudjon uralkodni, s ő legyen az Amerikai Sárkány, mely révén védelmezője lehetne minden, az emberek világában rejtőző mágikus teremtménynek.

Jake élete vicces fordulatokat vesz, miközben nagyapja-irányítja kiképzését és a kamaszkor társadalmi kérdései között egyensúlyozik, miközben álmai nőjének kegyeit keresi - akinek alteregójáról kiderül, hogy az ellenség pártfogoltja.